Postavljanjem vrata vrhunske kvalitete dodajte dodatnu dimenziju cjelokupnom izgledu Vašeg životnog prostora. Osim što su imaju važnu ulogu funkcionalanosti, također su i dekorativni dodatak koji utječe na sveukupan dizajn Vašeg doma. Vrata od drveta rješenje su za sve one koji traže prirodni materijal, dizajn, čvrstoću i trajnost u jednom.

Izrađujemo sobna i ulazna vrata po mjeri i želji kupca. Mogu biti od punog drva ili medijapana, furnirana, lakirana u mat, sjaj ili uljena, farbana u bijelo ili boju po Vašem izboru, s ukladama, aluminijskim lajsnama ili utorima...

U našem asortimanu imamo sljedeća vrata, dok se ostala izrađuju po narudžbi:

Furnirana vrata

Upotrebom kvalitetnih vrsta prirodnog furnira, izrađujemo vrata po Vašoj mjeri. Furnirana vrata nudimo u dvije varijante: nelakirana i lakirana.

MDF lakirana vrata

Iako je masivno drvo najkvaliteniji materijal za proizvodnju sobnih vrata, sve češće se medijapan (MDF) javlja kao alternativni materijal. MDF se pokazao kao odličan materijal otporan na temperaturne promjene, a i lako ga je održavati zahvaljujući specifičnom načinu bojanja i finalne zašite.

U interijerima se često koristi bijela boja kako bi se postigao moderan dizajn. Nudimo vrata lakirana u bijelo upotrebom vrhunskih boja koje se idealno uklapaju u Vaš dom.

Vrata s ukladama

Za tradicionalni izgled najbolji odabir su masovna vrata s izbočenim ili ravnim ukladama.

Vrata s aluminijskim profilima

Vrata izvedena s aluminijskim profilima daju dojam elegancije i profinjenosti te se uklapaju u moderno dizajnirane prostore i urede.

Dovrtanici

Dovratnici ili štokovi predstavljaju nosivi element sobnih vrata. U našoj ponudi nudimo dovratnike koji su izrađeni od masivnog drva te medijapana. Proizvodimo dovratnike u obuhvatnoj verziji zida tj. futer štok, koji se odlikuju svojom masivnošću. Dovratnici mogu biti nelakirani, lakirani i bojani u bijelo.

Dovratnike izrađujemo po mjeri i želji investitora te se kao takav može prilagoditi zahtjevnim situacijama na objektu.

Pragovi za vrata

Pragove za vrata izrađujemo po mjeri, od svih vrsta drveta, iako je to najčešće hrast, jasen ili bukva. Najčešće kupac bira prag u istoj vrsti drva kao i parket da bi cjelokupni dojam bio stilski zaokružen.