O Nama

Čiček d.o.o. iz Zlatar Bistrice ima tradiciju stolarske djelatnosti već dugi niz godina. Široki asortiman proizvoda, kvaliteta i brzina usluge te individualni pristup svakom kupcu samo su neki od razloga zbog kojih je naša tvrtka i nakon više od 80 godina prisutna na tržištu.

Tehnologija koju koristimo, u sinergiji s kvalitetnim ljudskim kadrom, omogućava nam realizaciju najzahtjevnijih projektantskih rješenja.

Kontakt

Kvaliteta kroz generacije

Od male stolarske radionice, koja je u početku proizvodila građevnu stolariju i namještaj po želji kupca, sada je prerasla u specijaliziranu proizvodnju gotovog proizvoda te proizvodnju i obradu drvnih materijala. Sa sjedištem u Zlatar Bistrici, osnovao ju je 1934. godine Ivan Čiček. Godine 1976. preuzima je Zvonko Čiček, a danas u posao ulazi već treća generacija obitelji Čiček.

Kvaliteta je osnovni princip i ključ uspjeha našeg poduzeća. Na tom principu temelji se cjelokupno poslovanje. Naš je cilj zadržati visoku kvalitetu proizvoda uz povoljne cijene te tako zadržati povjerenje postojećih klijenata i partnera, ali i osvojiti nove.

Naša vizija je nastaviti dugogodišnju tradiciju poslovanja ulaganjem u modernizaciju postojeće tehnologije, neprestanim unaprjeđivanjem kvalitete usluga i proizvoda kako bi održali zadovoljstvo potrošača na najvišoj razini.

Lovrečanska 22,
49247 Zlatar Bistrica

Pon-Pet: 7:00 - 16:00
Sub: 8:00 - 13:00